De keuken is het hart van onze woning. We komen er samen, bereiden er de lekkerste gerechten en genieten van goede gesprekken aan de keukentafel. En juist omdat we er zoveel tijd doorbrengen is het zeer belangrijk dat de keuken goed bij ons past. Maar wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken, kunnen alle keukens Ede je overweldigen. Denk alleen al aan de verschillende materialen én kleuren waaruit je kunt kiezen. Om nog maar niet te spreken over de bijzondere extra's die je tegenwoordig kunt toevoegen aan je keuken. Om je een beetje op weg te helpen, staan in dit artikel de populaire trends die niet mogen ontbreken in de moderne keuken.

Een afzuigkap in het werkblad

Al jaren zijn we gewend om te koken met een afzuigkap boven de pannen. Maar in de modernste keukens is er ook een andere optie. Tegenwoordig kun je namelijk ook kiezen voor een afzuigkap in het werkblad. Deze moderne variant is minder opvallend, en is mooi weggewerkt in het design van de kookplaat én je keuken. Daarnaast neemt de afzuiginstallatie veel minder ruimte in beslag. De plaats boven je kookplaat blijft dus open voor extra keukenkastjes of opbergruimte. 

Een warmwaterkraan 

Ze zijn in de afgelopen jaren enorm populair geworden: de warmwaterkranen. Ze zijn niet alleen ongelooflijk praktisch, maar ze hebben ook een stoere uitstraling en passen goed in vrijwel iedere keuken. De warmwaterkraan geeft niet alleen warm en koud water, maar ook kokend heet water. Wees wel extra voorzichtig met deze kranen wanneer er jonge kinderen aanwezig zijn in het huishouden!

Koelkast met ijsblokjesmachine 

Voor de liefhebbers van ijs in hun koude drankjes, is dit een zeer geliefde toevoeging voor de moderne keuken. Een ijsblokjesmachine zit meestal verwerkt in de grotere Amerikaanse koelkasten. Je zet simpelweg je glas in de machine en de ijsblokjes komen eruit rollen. Uiteraard moet je de ijsblokjesmachine wel handmatig bijvullen. Heerlijk voor de warme zomeravonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *