Optimaal gemak met een zelfreinigende kattenbak

Katten zijn zindelijk en gaan vanzelf naar de kattenbak. Met een zelfreinigende kattenbak kies je voor optimaal gemak. Het schoonmaken van de kattenbak is geen favoriete klus. Het is een klus die, als je jouw neusvleugels of die van jouw kat tevreden wilt houden, meerdere keren per dag moet worden gedaan. Wil je van die vervelende klus worden verlost? Koop dan een zelfreinigende kattenbak. Dankzij de technologie in de kattenbak is de kattenbak altijd schoon. Deze kattenbak biedt dus optimaal gemak. 

Hoe een zelfreinigende kattenbak werkt

Wellicht wil je weten hoe een zelfreinigende kattenbak werkt. Heeft een kat iets achter gelaten in de kattenbak? Dan wordt alles dat door de kat is achtergelaten na 6 seconden automatisch door de kattenbak opgeschept. Aan de achterkant van de kattenbak bevindt zich een aparte afvalbak van 2,5 liter. Het afval wordt door een ronddraaiende schep in die aparte afvalbak gedeponeerd. Door vervolgens nog een rondje te doen laat de schep de boel netjes achter voor jouw kat. Besluit jouw kat om tijdens het reinigingsproces terug te komen? Om ongelukken te voorkomen is de kattenbak voorzien van een bewegingssensor. Dankzij een bewegingssensor stopt het reinigingsproces dan automatisch. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat de kattenbakkorrels in de kattenbak verder in jouw huis belanden. Je kunt dat voorkomen door deze kattenbak te combineren met een kattenbakmat.

De voordelen en functionaliteiten van de kattenbak

Jouw kat kan dankzij de zelfreinigende kattenbak altijd genieten van een schone kattenbak. Bovendien bespaart die kattenbak jou moeite en tijd. Geurtjes worden door de kattenbak zo veel mogelijk geblokkeerd. Zo'n kattenbak is zeer stil in gebruik. Ongetwijfeld wordt de fluisterstil opererende kattenbak door jouw kat erg gewaardeerd, want katten reageren niet altijd goed op onverwacht geluid. Met zijn strakke en moderne design past deze kattenbak in elk huishouden. Heb je meerdere katten? Ook dan is deze kattenbak een uitkomst, want tot vier katten kunnen er gebruik van maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *